در سرزمینی به تنوع سرزمین ما، حتی جین کشک قیطران ساده یا داهی نیز تغییرات مختلفی داشته است. این غذا از یک غذای جانبی ساده به غذاهای تجربی جالبی مانند رایتاس، اسموتی، پارفی، سوپ و حتی بستنی تبدیل شده است!
همچنین یک عنصر اصلی در بسیاری از غذاهای لذیذ محبوب است که طعمی غنی و خامه ای به آنها می دهد.
با این حال، با پیشرفت زمان و عادات غذایی و عوارض سبک زندگی، انتخاب هایی که ما در مورد غذاهای خود انجام می دهیم مورد بررسی قرار گرفته است.
افراد مبتلا به دیابت اغلب با این معضل روبرو هستند: آیا باید کشک بخورم یا نه؟ آیا محتوای شیر بر سطح قند من تأثیر می گذارد؟ آیا این امن است؟ برای پاک کردن هوا، کشک برای افراد دیابتی عالی است.
دارای شاخص گلیسمی پایین (GI 28) است که باعث می شود به راحتی برای وعده های غذایی شما همراهی شود. با این حال، مطمئن شوید که آن را بدون شیرینی مصرف کنید تا از عوارض دیابت جلوگیری کنید.
خیر، سطح قند خون را در افراد مبتلا به دیابت افزایش نمی دهد زیرا اگر به روش یونانی و بدون قند ساخته شود، کربوهیدرات کم و پروتئین بالایی دارد.
کشک که یکی از بسیاری از مواد اولیه تخمیر شده مفید است، در طول قرن ها مورد علاقه انبوه بوده است. محدود کردن به برخی از مزایای اساسی مصرف کشک:
کشک حاوی سطح بالایی از پروتئین مهم بیولوژیکی، کلسیم، روی، پتاسیم، منیزیم، فسفر، ریبوفلاوین (ویتامین B2)، تیامین (ویتامین B1)، ویتامین B6، ویتامین B12، نیاسین است و منبع خوبی از فولات است.
علاوه بر این، کشک حاوی کلسیم، روی، پتاسیم، منیزیم و فسفر است. بخش بزرگ این است که تمام این مواد مغذی به راحتی توسط بدن انسان قابل جذب هستند. و بزرگترین عامل شگفت انگیز تغذیه در کشک این است که به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.