اگر سالاد سزار را با سس سزار مهرام گاز گرفته اید، می دانید که این سالاد خوشمزه و محبوب است، اما ممکن است تعجب کنید که آیا برای شما خوب است یا خیر. اگرچه سالاد است، اما با سس خامه ای، پنیر و کروتون همراه است.
در این مقاله نگاهی دقیقتر به این غذای دوستداشتنی میاندازیم و اطلاعات بیشتری در مورد اینکه سالاد سزار چیست، مشخصات تغذیهای آن چگونه است و چگونه آن را سالمتر کنیم، ارائه میکنیم.
منشا سالاد سزار کمی علامت سوال است. در حالی که ابهاماتی در مورد اینکه چه کسی سالاد معروف را اختراع کرده است وجود دارد، ما عناصر اصلی را می دانیم.
این سالاد معمولاً شامل کاهوی رومی، کروتون، پنیر پارمزان و سس ساخته شده از آنچوی، روغن زیتون، سیر، لیمو، زرده تخم مرغ و خردل دیژون است.
اما همه سالادهای سزار در دنیای آشپزی خلاق امروزی برابر نیستند. سرآشپزها و آشپزهای خانگی این دستور غذا را آزمایش کرده اند و آن را به روش هایی برای ساده کردن فرآیند و در برخی موارد مغذی تر کردن آن دوباره اختراع کرده اند.
گاهی اوقات کلم پیچ و سایر کاهوها را میبینید که در کنار یا به جای روما استفاده میشوند، یا کروتونهایی را میبینید که از نان ذرت یا سیاباتای سبوسدار تهیه شدهاند. همچنین ممکن است افزودنی هایی مانند آووکادو، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای پیدا کنید.
سالاد سزار اغلب با منبع پروتئینی مانند مرغ کبابی، ماهی قزل آلا سیاه شده، آجیل یا توفوی سرخ شده سرو می شود.
سالاد سزار به طور سنتی با کاهوی رومی، کروتون، پنیر پارمزان و سس خامهای با آنچوی و زرده تخممرغ درست میشود. با استفاده از سایر کاهوها، سبزیجات و پروتئین های بدون چربی می توانید تنوع و مواد مغذی را به آن اضافه کنید.
سالاد سزار سنتی به لطف سس و پنیر می تواند سرشار از چربی اشباع شده باشد. سالادهایی که از سس سبک استفاده میکنند نسبتاً پایینتر هستند، اما همچنان میتوانند سرشار از سدیم باشند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.